Pickle LARP

Het begon met een grapje, een liedje en een wens. Dat hebben we uiteindelijk omgezet in actie. 
Wij zijn een team dat bestaat uit gedreven makers, schrijvers en ondernemers. Één ding hadden we allemaal gemeen, een voorliefde voor stevige roleplay, hoge kwaliteit kostuums en een zo compleet mogelijke beleving creëren. 


Het begon met de wens voor een bepaald genre post apocalyptische LARP dat we niet direct konden vinden. Als grap gaven we onszelf de uitdaging om te zien of we hier iets mee konden. Editie 1 vond plaats in 2020. Dit groeide exponentieel over drie jaar tijd en met enige trots kijken we in 2022 terug op drie evenementen die mensen vanuit alle hoeken van verschillende hobby's, bij elkaar hebben gebracht. In 2022 kwam hier een, voor sommigen wellicht, oude bekende bij: de Kentering. Een historisch geïnspireerde, intrige LARP met hoge kwaliteit kostuums en roleplay.
Nu voegen we hier eind 2022 een Western aan toe, een grote wens van een van onze teamleden. Een LARP die de mogelijkheid biedt om terug te duiken in het gevoel wat sommige videogames je kunnen geven. Waar sfeer, onderling spel, gevolgen en slim nadenken je gaan helpen om te overleven en zelfs welvarend te worden.

 Onze LARP's maken we niet vóór, maar mét mensen. We juichen creativiteit toe en denken graag mee. Daarom zijn onze communicatiekanalen jaarrond open voor jullie vragen en ideeën. 


Pickle LARP staat als stichting binnen de KVK ingeschreven onder het volgende kvk nummer: 88183181