APADD-18-A

Het is het jaar 2047, de wereld is verbeterd, gered en ten onder gegaan. De ‘Westerse Beschaving’ hooghouden is absoluut geen prioriteit meer, de voorraad van voedsel, kogels, batterijen en medicijnen van een toevallige voorbijganger toe-eigenen wel. Als konijnen kruipen mensen terug in de aarde in bunkers en schuilkelders. Het zwarte water verspreidt ziekte en verderf. Wat komt er, met de huidige ontwikkelingen, nog van de toekomst terecht?


Editie 5

 

BINNEN EDITIE

Date: 24,25 en 26 Mei 2024
Location:
Jan ligthartstraat 5 Kampen 

Moodboard APADD-18-A

 APADD-18-A speelt zich af in een post apocalyptische/ end of civilisation wereld. De wereld zoals we deze kennen is grotendeels vernietigd, verloren, verstoft en veroverd. Ruim 80% van de wereld bevolking is overleden. Genoeg kleding en spullen voor de overgebleven 20% dus. De functionele waarde van kleding is weer toegenomen. Mode is niet meer van toepassing. Kleding is functioneel, je draagt bij je wat je nodig hebt en een gasmasker maakt deel uit van de standaard uitrusting. In deze nieuwe wereld is geweld weer "normaal" en het openbaar dragen van een wapen wordt door de afwezigheid van wetten en handhaving, weer toegestaan. Het is dus niet gek om mensen te zien lopen met een kogelwerend vest, alles om veilig te blijven. Het is belangrijk om te weten dat de wereld van APADD-18-A GEEN Mad Max universum is. Jij draagt bij aan de geloofwaardigheid van de wereld door jouw kledingkast te gebruiken als uitgangspunt. Bekijk ons uitgebreide moodboard op Pinterest voor meer inspiratie over de spelwereld en de kleding stijlen. 

Ways to connect:

Koop je ticket

Wil jij bijdragen aan de nieuwe wereld? Koop dan snel je ticket in onze webshop. Figuranten worden vaak gevraagd. Wil je als figurant deelnemen. Stuur ons dan eerst even een mailtje of bericht op Discord.